Instagram Beğeni Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram Beğeni Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram beğeni gizleme, günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram’ın yeni güncellemelerinden biridir. Sosyal medya kullanıcıları, son yenilikler ile paylaşımlarındaki beğeni sayılarını gizleyebiliyor ya da gösterebiliyor. Bu özellik ile ilgili bazı ülkeler, pilot ülke olarak seçilip deneme de yapılmıştır. Pilot ülkeler arasında Avustralya, Japonya, Brezilya, Kanada, Yeni Zelanda ve İrlanda bulunuyor. 

 

Bu özellik ile kullanıcı, istediği zaman beğeni sayılarını gizli tutabiliyor istediği zaman da açık konuma getirebiliyor. Beğeni sayılarındaki güncelleme kullanıcıların isteklerine göre şekilleniyor. Peki, Instagram beğeni gizleme işlemi nasıl yapılıyor?

 

Instagram Beğeni Gizleme

Instagram, her geçen gün yeni özellik ve güncellemeler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Sürekli kendini yenileyen platform, fotoğraf paylaşımı ötesinde özellikler barındırıyor. En çok tercih edilen sosyal ağ olma özelliğinin yanı sıra kullanıcı isteğine göre çalışmalarını da sürdürüyor. Instagram beğeni sayısı gösterme özelliği gibi beğeni sayısı gizleme özelliği de bulunuyor.

 

Bazı kişiler için beğeni sayısı önemli olsa da bazı kişiler için de önem teşkil etmiyor. Beğeni sayısına önem vermeyen pek çok insan hesabını gizli tutuyor. Instagram beğeni gizleme güncellemesi de kullanıcı hesaplarının açık ya da gizli tutma tercihlerine bağlı olarak değişiyor.

Yeni özellikler ile kullanıcılar, pek çok ayrıcalığa sahip olduğu gibi sayfalarını daha kişisel hale getirebiliyor. Paylaşımların kaç kişi tarafından beğenildiğini kapatmak için kullanılan bir özellik olan beğeni gizleme, ayarlar bölümünden kolaylıkla yapılabiliyor.

Instagram Beğeni Gizleme İşlemi

 

Instagram’ın paylaşım ve beğeni konusunda yaptıkları güncel ayarlamaların en iyisi Instagram beğeni gözükmemesi oluyor. En güncel ayarlama ile kullanıcılar, beğeni sayılarını gizleyebiliyor. İnsanların merakını uyandıran bu özellik son derece kolay uygulanıyor. Beğeni gizleme, Instagram hesap gizleme işleminden gerçekleşiyor. Kullanıcının bu işlemi yapmaması durumunda Instagram da başkasının beğenileri görme mümkün oluyor.

İşlemin gerçekleşmesi için öncelikle kullanıcı kendi hesabına giriyor. Sağ üst köşede bulunan üç nokta sembolünden “Ayarlar” kısmına giriş yapması gerekiyor. Ayarlar kısmında bulunan Gizli Hesap seçeneği seçiliyor ve hesap gizli konuma alınıyor. Hesabın gizli konuma alınması ile otomatik olarak tüm gönderi ve beğeniler de gizleniyor. Bu işlemin yapılması ile sadece onaylı takipçiler beğeni ve yorumları görebiliyor.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al