Instagram butik hesabı açma

Instagram butik hesabı açma

Instagram butik hesabı açma prosedürü gerçekte düşünüldüğünden daha basit bir işlem. Yalnızca birtakım şeylere ilgi etmek gerekiyor.

Instagram, 2 milyardan daha çok kullanıcıya sahip bulunduğu amacıyla kullanıcılar bu platformda satış yapmanın pek çok yolunu arıyor. Bu yollardan birisi de bir butik hesabı açmak. Peki butik hesabı açmak nedir? Ne işe yarar? Nasıl yönetiliyor?

Instagram butik hesabı nedir?
Instagram butik hesabı
, satış yapan sayfalara verdiği bir kavram. Butik hesabına sahip olan Instagram sayfaları bu sayfada satış yaparak sattığı ürünleri paylaşır ve kullanıcıların ilgiini çekmeye çalışıyor. Bir butik sayfa açmak isteyenlerin ilgi etmesi gereken pek çok hal bulunuyor.

Instagram butik hesabı açma ve yönetme
Instagram’da butik hesabı açmak
isteyen bir kullanıcı açtığı hesabı işletme hesabına ya da profesyonel hesaba çevirmeli. Instagram hesabı açarken kullanıcı adının marka adı olması mühim bir hal. Eğer marka adı girilmezse ileride büyük bir sayfa olunduğunda o sayfaya benzer ad alınabilir.

Instagram hesabı hazır duruma geldikten sonra yapılması gerekenlerden birisi ürünlerin ya da hizmetlerin fotoğraflarını gönderi olarak paylaşmak. Ürünlerin ön plana çıkması amacıyla etiketlerden yararlanılabilir. Hem de kitle arttıkça öykü sisteminde ürünü göstermek ürünün daha tanınmış olmasını sağlayacaktır. Hikayeler kullanıcılar doğrulusunda sık sık takip edildiği amacıyla öykülerde ön plana çıkmak mühim bir hal.

Butik hesabına sahip olan bir sayfanın keşfette ön plana çıkması amacıyla Instagram takipçi ve beğeni hizmetlerinden yararlanması gerekiyor. Bu sayede hesabın daha çok müşteriye ulaşması olası duruma gelir.

Butik hesabı sahiplerinin biyografi evresinde ödeme yöntemlerini belirtmeli, kargo düzeneğinin olup olmadığını yazmaları ve bunun gibi ufak detayları vermeleri gerekiyor. Bazı kullanıcılar profile girip bio bölümünü inceleyerek bu detayları merak edebiliyor. Bio, bir profilin en mühim yeri sayılır.

Instagram butik hesapları şayet fiziksel ürün satışı yapıyor ise bir kargo firması ile anlaşıp kargo ücretlerini daha ucuza getirebilir ya da müşteriye kargo ücretini de söyleyerek bilgi verebilir. Dijital hizmet satan butik sayfaların bu gibi problemleri bulunmuyor.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al