İnstagram Keşfet Çıkma

İnstagram Keşfet Çıkma

İnstagram'da Keşfete Çıkma Yöntemleri

İnstagram'da keşfete çıkmak için hangi kategoride olursa olsun içeriklerinizi daima kaliteli tutmaya çalışın. İnstagram da keşfete çıkmak adına pek çok yöntem uygulanıyor. Özellikle çok düşük takibi olan bir hesap ise birbirleri ile beğeni, kaydetme, yorum yapma gibi işlemler yapılıyor. Yapılan bu taktik çoğu zaman işe yaradığı söylenemez. 

Hesabı geliştirmek adına İnstagram takipçi satın al yaparak hesabınızı büyüterek keşfete çıkabilirsiniz. Bu taktikleri nasıl ve ne şekilde yapacağımız oldukça önemli olup bu konuda dikkat etmek gereklidir. 

İçerikler Her Zaman Özenli Olmalıdır

Herhangi bir kategoride paylaşım yapacaksanız yapın ama içerikleriniz kaliteli, özellikle dikkat çekici ve insanları yönlendirici olması gerekir. Yönlendirme olarak içeriğiniz paylaşılmalı ve paylaşımı görecek takipçiler arkadaşlarına göndermek ya da yorumda etiketlemek istesin bu nedenle paylaşım yaptığınız içeriğin kalitesi çok önemlidir. 

Bu şekilde ilerleyince keşfete düşmekten çok fazla yeni takipçi satın al imkanı doğacaktır. İster mizah isterse güldürü sayfası olsun çok dikkat çekici ve özgün içerik paylaşım yapmaya özen gösterin. 

Süsleme Yaparak Paylaşım Yapın

İnstagram keşfette kullanıcıların ilgi alanlarına yönelik  paylaşımlar gösteriliyor. Çünkü İnstagram yapılan paylaşımların neler ile ilgili olduğu anlayabiliyor. Mesela kedi veya köpek resimleri beğenen birisi keşfette kedi ya da köpek paylaşımlarına fark edip bakması gibi örneklendirilebilir. 

Bundan ötürü içeriklerinize bu tür fotoğraflar ekleyebilirsiniz. Bu şekilde kendi resimlerini beğenen İnstagram kullanıcıları da sizin yaptığınız paylaşımlarınızı görebilirler. Bu yöntem ile ucuz takipçi satın al yapabilirsiniz. 

Yaptığınız Paylaşımlarınıza Açıklama Yapabilirsiniz

Yaptığınız paylaşımın açıklamasını boş bırakmamaya özen göstermeniz sizin için faydalı olacaktır. Paylaştığınız içeriğin ne ile ilgili olduğunu açıklama kısmına yazabilirsiniz. 

Fakat kesinlikle instagram keşfete çıkmak için açıklama kısmına herhangi bir etiketleme işlemi yapmamanız gerekir. İnstagram ucuz takipçi satın al yöntemi ile sayfanızı daha fazla büyümesine imkan sağlayabilirsiniz. 

İnstagram'da Etiket Kullanımına Dikkat

İnstagram'da takipçi satın al yöntemi ile sayfaların büyüme imkanı daha da artmaktadır. Gerekli şeyleri de yaparak İnstagram’da keşfete düşerek sayfanızın büyümesini sağlayabilirsiniz. Ama bu platformda büyümek için en önemli adımlardan birisi de keşfete düşmektir. Keşfete düşmek için bazı şeyler yapmanız gerekir. Bunlardan bir tanesi de instagram'da etiket kullanımına dikkat edilmesi gerekir. 

Etiket kullanımında yapacağınız etiketleme işlemini İnstagram'daki açıklama bölümüne yapmamalısınız. Özellikle yorum kısmına yazmanız gerekir. Bu yöntem ile keşfete düşmeniz daha kolay olacaktır. Etiketleme işlemini açıklamaya yazdığımız zaman İnstagram bazen bunu spam olarak algılayabiliyor. Ayrıca yoruma yapacağınız etiketleme işlemini de neyle alakakalı ise onunla ilgili açıklama yapmaya özen göstermeniz gerekir. Ama yapacağınız etiketleme işlemi sayısı da 3 ya da 5 arasında olmalıdır. Eğer fazla yaparsanız İnstagram'ı kullandığınız süre boyunca erişim ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. 

İnstagram'da Zamanlamanın Önemi

İnstagram'da takipçi satın al işlemiyle beraber takipçi sayınız artar. Takipçi sayınızın bu gibi işlemlerinin yanında farklı şekillerde de artmasını istiyorsanız bir diğer önemli husus da İnstagram'da yapacağınız zamanlama kısmıdır. Zamanlama saatleri olarak ise sabah 07.00 ve 09.00 arası yazmanız daha iyi olacaktır. Öğlen saatleri olarak söylenilen zaman ise 11.00 ve 14.00 saatleridir. Ek olarak akşam saatleri olarak da 17.00 ve 19.00 saatleri arası size çok fayda sağlayacaktır. 

Çünkü genel olarak insanlar sabahları işe ya da başka yere gitmeden, öğlen aralarında ve akşam iş çıkışı bakmayı tercih ederler. Bu yüzden bu saatler olduça önem arz eder. Bu da sizin İnstagram'da doğal yolla takipçinizin artmasını sağlayacaktır. Ayrıca şu hususta önemlidir ki eğer hesabınızı işletme olarak ayarlarsanız diğer kişilerin o saatte çevrimiçi olup olmadığına bakarak aktif saatlerini görebilirsiniz. 

İnstagram'da Yoruma Önem Gösterin

Çoğu insan İnstagram'da ucuz takipçi satın al işlemini oldukça sık yapılır. Bu durumlar genel olarak büyümek isteyen sayfaların kullanmış oldukları bir yöntem olmuştur. Ama doğal yollarla da takipçinizi artırmanız mümkün olacaktır. En basitinden İnstagram'da attığınız hangi resim varsa onu kaydettirmelisiniz. Birde keşfete düşerseniz bu durum daha da takipçi sayınızın artmasına olanak sağlayacaktır. 

Bunların gerçekleşebilmesi için de sizin atacağınız postun etkili olmasının gerekir. Etkili olduğundan dolayı İnstagram kullanıcıları bunu görecektir. Ve bu postu arkadaşlarına atarak sizin büyümenizi sağlayacaktır. Çünkü bu postu gören insanlar hemen beğenecek ve sizi takibe alacaktır. Ayrıca İnstagram'da diğer sayfa büyütmek isteyen insanlar için de birbirinize destek olabilirsiniz. Bu da birbirinizi takip ederek ve postlarınızı kaydederek birbirinize destek olmanız mümkündür. 

İnstagram'da Yorum Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İnstagram'da takipçi sayısını artırmak isteyen sayfalar vardır. Bunlar ise takipçi satın al işlemini gerçekleştirirler. Eğer bu sayfalarla destek için birbiriniz takip ediyorsanız yorumlarınız özenli atmaya dikkat etmeniz gerekir. Çünkü yorumlar bazen sayfanın donmasına sebebiyet verebilir. Bunun olmaması için sayfanıza emoji kullanmadan yorum atılmasına özen gösterin.

Bunu da takipçilerinize özellikle belirtin. Şunu da belirtelim ki eğer spam yediyseniz de sayfanıza emojisiz ve büyük harfle 3 ya da 4 kelimelik şeyler yazılması gerektiğini unutmayın. Bu gibi şeyler sayfanızın büyümesine ve keşfete daha kolay düşülmesine imkan verecektir. Hem de sayfanız sorunsuz bir büyüme imkanına sahip olacaktır. 

Paylaşılan Videoların Önemi Nedir?

İnstagram'da herkes büyümek veya sayfasını geliştirmek ister. Bunun için farklı farklı şeyler denerler. En basit haliyle ise instagram takipçi satın al işlemidir. Bunların yanı sıra siz sayfanızı kendiliğinden büyümesini isterseniz atacağınız postlara ya da videolara dikkat edilmelidir. 

Bir de bunları doğru bir zamanda atarsanız büyümeniz daha da kolaylaşacaktır. Atacağınız videolar de bunlar arasındadır. Videolarınızın içeriğine ve kalitesine dikkat ederek çekmeniz çok önemlidir. Çünkü kalitesi ve içeriği ile keşfete düşme şansınız daha da yükselecektir. 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al