İnstagram Keşfete Düşme Hilesi

İnstagram Keşfete Düşme Hilesi

İnstagram Da Bu Tarz Videolar Keşfete Çıkıyor. Sizde Deneyin 

İnstagram sosyal medya platformunda kendine yer edinen ve fenomen olmak isteyen her birey ve her işletme keşfet butonunda kendine yer bulmak için büyük uğraş sarf ediyor. Keşfet butonu sayesinde hem görünürlük kat kat artıyor hem de bu sayede takipçi sayısı giderek kendini katlıyor. Peki ne tarz gönderiler keşfet butonuna çıkıyor? 

İnstagram adı verilen sosyal medya platformunda ilgi alanı denilen bir algoritma mevcut durumda. Bu algoritma her kişinin ne tarz gönderilerden hoşlanacağını hangi gönderilerin ilgi alanına girip kişinin izleyeceğini incelediği gönderilere göre tespit eden bir sistemdir. Bu nedenden dolayı da eğer çok fazla kişinin ilgileneceği yani gündemde olan konular ile ilgili gönderilerinizin keşfete düşme oranı oldukça fazladır. 

Videolarınıza abone olan takipçileriniz arttıkça da keşfete düşme ihtimaliniz artacaktır. Çünkü sistem ister istemez bunu videolar çok kişi tarafından takip ediliyor olarak algılayacaktır. Takipçi sayınız her zaman istediğiniz sayıda olmayabilir. Bu gibi durumlarda ise takipçi satın al özelliği ile takipçilerinizi arttırabilirsiniz. 

Video İçerikli Olan Gönderilerin Keşfete Düşme Oranı Artıyor

Yapılan incelemeler neticesinde keşfete düşen gönderilere bakıldığı zaman pek çoğunun video içerikli olduğu tespit edilmiştir. Bu sebeple videolarınıza fazla beğeni aldırarak keşfete düşmesini sağlayabilirsiniz. Yeterince takipçiniz olduğunu düşünüyor fakat yine de beğeni alamıyorsanız beğeni satın al özelliği sayesinde beğeni satın alarak gönderilerinizin keşfete düşmesine yardımcı olabilirsiniz. 

Keşfete Düşmek İçin Takipçilerinizi İyi Tanıyın

Keşfete düşmek konusunda hedef kitleniz olan kesimi iyi gözlemleyip iyi tanımanız gerekir. Bu nasıl mümkün olacak? Örneğin kedi ile ilgili bir gönderi paylaşımında bulundunuz ve fazlasıyla beğeni aldı. Zaten bunu kendinizin gözlemlemesi mümkün olacağı için zamanla hedef kitlenizin neyden nasıl hoşlandığını anlayacaksınız. Sosyal medya hesabınızı ilk kullanmaya başladığınızda bu hedef kitleye sahip olmanız mümkün olmayacağı için takipçi al özelliği ile bir miktar takipçi satın alıp sayfanızı daha fenomen bir hale getirebilirsiniz. Ya da takipçi satın almak yerine beğeni al özelliği sayesinde beğeni satın alabilirsiniz. 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al