İnstagramdan Nasıl Kolay Para Kazanılır

İnstagramdan Nasıl Kolay Para Kazanılır

İnstagram Para Kazanma Yöntemleri

Günümüzde yaygın olarak kullanılan Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya ağlarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu platformlardan en çok kullanılan uygulama İnstagram neredeyse akıllı telefon kullanan herkesin ilk tercihi oldu. Son yıllarda inanılmaz derecede popülerliği artan İnstagram'ı kullananlara yönelik birçok özellik eklenen bu uygulamayı kullanmak oldukça basittir. 

Fotoğraf ve anı paylaşma, ticaret, eğitim, reklam amaçlı kullanılan İnstagram’dan para kazanmanın bazı kuralları ve adımları bulunuyor. Hem paylaşım hem ekonomik kazanç için en çok tercih edilen İnstagram’da para kazanmanın ilk şartı etkileşimin fazla olması için kullandığınız hesabın takipçi sayısının fazla olmasıdır. Bunun için de takipçi satın alma işlemi yapılabilir.

İnstagramda Para Kazanmanın Adımları Nelerdir?  

İnstagram’da ekonomik kazanç sağlamanın ilk adımı kullanılan hesabın takipçi sayısıdır. Takipçi elde etmek için bir çok güvenilir ucuz takipçi satın al isimli siteler bulunur. Bu sitelerden bütçemize uygun istenilen sayıda satın almaişlemi yapılabilir. Takipçi sayısını arttırmanın bir diğer yolu etiketleri dikkatli kullanmaktır. Gönderilerin üzerinde çok sayıda etiket kullanmak etkileşimi arttıracaktır. 

İnstagram’dan para kazanmak için takipçi sayısının az olduğu bir hesapta da reklam yayınlayarak gelir elde edilebilir. Ancak takipçi sayısının fazla olduğu hesaplara verilen reklam ücreti daha fazladır. Örneğin 500 bin takipçili bir hesaba 10 bin liralık reklam teklifi veriliyorsa 100 bin takipçisi olan bir hesaba 20 bin liralık reklam teklifi verilir.

İnstagram Beğenilerinden Para Kazanmak 

İnstagram’da paylaştığınız içeriklerinden beğeni alarak, direk para kazanmak şu an için olası değildir. Ancak paylaşılan içeriğin çok fazla beğeni alması, hesabın takipçi sayısını çoğaltacağı gibi takipçi sayısını da yükseltecektir. Bunun için İnstagram takipçi satın al sitelerinden istediğiniz sayıda beğeni satın almanızda mümkündür. 

Paylaştığınız içeriklere yapılan beğeni sayesinde, etkileşim artarak hesabınızın görünürlüğü artacak ve bu daha çok reklam ve sponsorluk önerileri getirecektir. Örneğin her hangi bir ürünü reklam verecek sayfa takipçisi fazla ama beğenisi az olan bir hesaba değil daha çok beğenisi fazla olan bir hesaba reklam vermeyi tercih edecektir. İnstagram beğenisi ne kadar fazla ise talep edilen ücrette o kadar artacaktır. 

İnstagramda Sponsorluk Alarak Para Kazanma

Etkileşimi ve takipçisi fazla ve popüler olan hesapların en çok kullandığı bir yöntem olan sponsorluk almak kullanıcılara oldukça gelir getiren bir seçenektir. İnstagram takipçi satın alma sitelerinden aldığımız takipçi sayısı hesabımızın sponsorluk tekliflerini açık hale getirecektir. 

Giyim, yemek, aksesuar, moda ve kozmetik alanlarda fazla takipçisi olan bir hesabınızın olması, önemli isimlerin ve markaların size sponsorluk ve reklam vermesini sağlayacaktır. Bunun için takipçi satın alma sitelerinden takipçi alırken yaş grubu kriterine dikkat etmeniz gereklidir. Örneğin Eğitim alanının hitap ettiği yaş grubundan takipçi satın almanız eğitim alanında reklam almanızı sağlayacaktır.

İnstagram Üzerinden Ürün Satışı Yaparak Gelir Elde Etme

Ticaret alanında oldukça yol kat eden İnstagram ürün satmak isteyenlerin çaldığı ucuz reklam yapabilecekleri ilk kapıdır. İnstagram takipçi satın al sitelerinden takipçi sayısını arttırarak satmak istediğiniz ürünün daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak daha kolay olacaktır. 

Güvenilir ve kaliteli ürün satışı yapmak için İnstagram’da bulunan birçok uygulama bulunur. Yapacağınız araştırmalardan sonra her hangi bir satış uygulamasına karar vererek istediğiniz ürünü satmaya başlayarak para kazanabilirsiniz. Karar verilen bu uygulamalardan birine ücretsiz kayıt olarak bir ticaret sayfasına sahip olarak, Kredi kartı ile peşin ya da taksitli seçenekler ile satış gerçekleştirebilirsiniz.

İnstagram Hikaye Ve Story Reklamlarından Para Kazanma 

Birçok işletmenin tercih ettiği story özelliği ilk olarak 4 yıl önce kullanılmaya başlandı. Kullanıcıların artık, günlük paylaşımlardan çok hikaye ve story reklamları gözlerine çarpıyor. Story ve hikaye reklamlarının en önemli dikkat çekici özelliği dikte edilmeyip geçilebilir olması. Örneğin bir takipçi ilgisini çekmeyen bir reklam olduğunda hemen geçebilir. 

Ve yanlışlıkla görmek istediği bir reklamı atladıklarında geri dönerek baştan başlayacakları için ilgilenmedikleri reklamda erkanlarına gelecektir. Böylece görüntülenen hikaye etkileşimi artmış olacaktır. Hikaye ve stroy görülme sayısı elbette hesabın takipçi sayısına bağlıdır. Takipçi satın alma sitelerinden edinilen takipçiler sayesinde story ve hikayelerin görünürlüğü artacaktır. 

İnstagramda Takipçi Satarak Para Kazanmak

İnstagramda para kazanmanın yollarından biride takipçi satmaktır. Ucuz takipçi satın alma sitelerinden satın aldığınız takipçileri, istediğiniz fiyata bir başka İnstagram hesabına satarak gelir elde edebilirsiniz. Ya da takipçi satın alarak büyüttüğünüz bir hesabı yine istediğiniz fiyata satabilirsiniz. Takipçi ve beğeni satılan siteler olduğu gibi takipçi sayısı fazla olan hesapların bulunduğu satış sitelerini yine internetten bulmak mümkündür. 

Ancak hesap satın alırken ya da takipçi ve beğeni satın alırken dikkat etmemiz gereken en önemli konu satış yapan sitelerin güvenirliğidir. Özellikle İnstagram gibi platformlarda satış yapmak isteyenlerin tercih ettiği takipçi sayısı çok olan bu hesapları satın almadan önce çok iyi araştırılmalıdır.

İnstagram’da Hangi Alanlarda Para Kazanılır?

İnstagram takipçi ve beğeni satışı yapan güvenilir siteden ucuz takipçi satın alma yolu ile oluşturduğunuz hesaptan satış yapmaya başlamadan önce, hangi alanda ve hangi ürünü satışını yaparak kar elde edeceğinize karar vermelisiniz. Örneğin bir tek ürünün satışını yapacaksanız ürünü tanıtacağınız görsel sınırlı olacaktır.

Ancak tanıtacağınız ürün yemek gibi malzemeleri, sunumu, tarifi ve yapım aşaması fazla olan bir görsel olacak ise sayfanız daha renkli hale gelerek takipçi ve beğeni sayısını artmasına imkan sağlayacaktır. Yemek yaparken çekilmiş uzun videolar ise belli bir kesimin ilgisine çekeceğini varsayarsak yayınlanan videonun uzunluğu süresince para kazanma şansınız artacak ve daha çok reklam alma olanağı sunacaktır.   

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al