Mavi Tik Nasıl Alınır? Mavi Tik Almak İçin Ne Yapmalıyım?

Mavi Tik Nasıl Alınır? Mavi Tik Almak İçin Ne Yapmalıyım?

İnstagramda Mavi Tik Alma Nasıl Yapılır? 

İnstagram’da mavi tik uygulaması tanınmış gerçek kişilere verilmektedir. Onay simgesi anlamına gelen mavi tik, ilk başlarda İnstagram’ın kendi kriterlerine göre veriliyordu. Ancak artık başvuruda bulunarak insanlar bu simgeyi alabiliyor.  Ancak hesabın doğrulanması için İnstagram’ın göz önüne aldığı temel faktörler vardır.

Hesabınız gerçek kişiyi, kayıtlı işletmeyi temsil ediyorsa doğrulama alabilirsiniz. Ayrıca hesabınızın temsil ettiği kişi veya işletme benzersizse doğrulama alma şansınız artar. Doğrulanmak için, hesabınızın herkese açık, tanınmış olması gerekir. Dolayısıyla hesabınız dikkate değerse, İnstagram’dan kolaylıkla mavi tik alabilirsiniz.  

İnstagram’da Mavi Tik Almadan Önce Yapılması Gerekenler 

Her gün binlerce kişinin başvurduğu mavi tik almadan önce yapılması gerekenler vardır. Öncelikle hesabınızı farklı alanlarda tanıtmanız gerekir. İnstagram’da oldukça aktif olmalısınız. Sık sık gönderi paylaşımı yapın ve takipçilerinizle birebir iletişim kurun. Eğer markanız için açtığınız hesaba başvuru yapacaksanız hesabın profil fotoğrafını marka logonuz yapın.

Bu süreci hızlandıracaktır. Ayrıca biyografi kısmına kendi e-ticaret sitenizin linkini koyun. Bu link yalnızca kendi siteniz için olmalıdır yoksa başvurunuzda olumsuz bir izlenim bırakabilir. Dolayısıyla başvurmadan önce profilinizi biraz daha geliştirin. İnstagram’da büyümek, kendinizi geliştirmek için uygulamada biraz vakit harcayın. 

İnstagram Mavi Tik Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

İnstagram’da eğer mavi tik başvurusu yapacaksanız birkaç unsura dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle İnstagram, bir kişinin veya işletmenin bir hesabına mavi tik verir. İnstagram hesabınızda sizinle ilgili bilgiler veren biyografi ve fotoğraflar olmalıdır. İnstagram hesabınızın mavi tik alabilmesi için etkileşiminin yüksek olması gerekir. Ayrıca takipçileriniz diğer sosyal medya platformlarında da sizden bahsetmelidir.

Örneğin, hesabınız İnstagram dışında Twitter veya Youtube'da da konuşulmalıdır. Mavi tik almak istediğiniz hesabın adı, hesapta yaptığınız paylaşımların içeriğiyle aynı olmamalı. Başvuru yapmak istediğiniz hesabın profilinde başka hesaplara yönlendirecek bir ifade bulunmamalı. Ayrıca mavi tik doğrulama süreci içerisinde hesapta yanlış ve yanıltıcı bilgiler olmamalı. Eğer bu durum saptanırsa hesap silinebilir. 

İnstagram’da Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır? 

İnstagram'ın önceden mavi tik için katı kuralları bulunsa da artık ünlü olmanıza gerek kalmadan mavi tik alabilirsiniz. Ancak öncelikle yukarıda bahsettiğimiz koşullara dikkat etmeli ve ardından da başvurusunu yapmalısınız. İlk olarak mavi tik için başvurmak istediğiniz İnstagram hesabınıza giriş yapın. Ardından İnstagram’da sağ üst köşede yer alan menü simgesine tıklayın. Menüye girdikten sonra ayarlar bölümüne girin. Ayarlar bölümünde hesap bölümüne giriş yapın.

Bu bölümde yer alan doğrulama talebi kısmına tıklayın. İnstagram sizi doğrudan mavi tik formuna yönlendirecektir. Bu formda İnstagram sizden hesabınız hakkında bilgiler ve ayrıca kimlik fotoğrafınızı isteyecektir. Sisteme İnstagram'ın sizden istediği bilgileri yükledikten sonra başvurunuzu gönderin. İnstagram gerekli incelemeleri yaptıktan sonra size onay alıp alamadığınıza dair dönüş yapacaktır. 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al