TikTok benzeri programlar

TikTok benzeri programlar

TikTok aynısı programlar
TikTok
aynısı detaylı programlar bulunuyor. Bu hususta TikTok’a benzer programlar ile ilgili kullananlara bulgular sunacağız.

TikTok, kısa videoların çekildiği ve arka plana müzik eklenen bir platform. Bu platformun esası videolar olarak yer alıyor. Kullanıcılar kısa videolar paylaşarak başka kullanıcılar arasında tanınmış bir şahıs durumuna gelmeye çalışıyor. TikTok’ta tanınmış olmak amacıyla düet özelliği, canlı yayın özelliği ve bunun gibi pek çok sistem bulunuyor. TikTok gibi pek çok program bulunuyor. Bu hususta TikTok’a benzeyen programlardan bahsedeceğiz.

Instagram
TikTok aynısı programlar arasında Instagram’da yer alıyor. Bunun nedeni Instagram’ın Reels özelliğine kavuşması. Daha evvelce Snapchat’ta yer alan hikayeler özelliğini kopyalayan Instagram, sonraları YouTube özelliği olan IGTV sistemini de kodlamıştı. Yakın vakitte Reels özelliği ile ön plana çıkan platform, TikTok aynısı videolar paylaşmaya imkân tanıyor. Kullanıcılar Instagram Reels sisteminden yararlanarak kısa videolar paylaşabilir, arka plana müzik ekleyebilir.

Dubsmash
Kullanıcılara yalın bir arayüz yayınlayan Dubsmash, kullanılabilirliği ve tanınmışlığı ile ön plana çıkıyor. TikTok aynısı bir program olan bu platformun özelliklerinden birisi de videoların sağ evresinde beğeni, yorum ve paylaşım butonu bulunması. Kendine has özellikleri ile kullananlara değişik bir hava yaşatan Dubsmash, yeni kullanıcılarını bekliyor.

Likee
TikTok aynısı programlardan birisi de Likee olarak yer alıyor. Likee, TikTok arayüzüne benzerliğinin yanı sıra kendisine özgü özellikleri ile kullanıcıları karşılıyor. Çıkartmalar, efektler ve filtreler ile videoları özelleştirmeyi gerçekleştiren bu programda saç rengi değiştirme gibi pek çok vasıta da bulunuyor.

Byte
TikTok platformuna göre daha yalın bir tasarıma sahip olan Byte, kullananlara arka plana müzik mafsala ya da efektli videolar paylaşma gibi imkânlar sunmuyor. Byte programı Vine aynısı bir program gibi 6 saniyelik kısa videolara izin veriyor. Kullanıcı 6 saniyede üretkenliğini kullanarak bir video paylaşabiliyor.

YouTube Shorts
YouTube Shorts, şimdilik test adımında olan ve TikTok’a rakip olacak bir kısa video paylaşım platformu. YouTube’un geliştirme adımında tespit edilen bu platformu ile beraber ileride YouTube’da TikTok aynısı videolar yaygınlaşacak gibi duruyor.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al