TikTok Canlı Yayın Efekti Ekleme Nedir Nasıl Yapılır?

TikTok Canlı Yayın Efekti Ekleme Nedir Nasıl Yapılır?

TikTok canlı yayın efekti ekleme, uygulamayı rakiplerinden ayıran bir özelliktir. Pek çok TikTok kullanıcısı, efekt kullanımını özellikle tercih eder. Pek çok insanın kullandığı Tiktok, son zamanların en gözde sosyal medya uygulamalarından biridir. Kısa videoların çekildiği uygulamada ayrıca fotoğraf da paylaşılır ya da takipçi sayısı 1000’i bulduğunda canlı yayın da yapılır.

TikTok Canlı Yayın Efekti Ekleme Neden Önemli

Her geçen gün popülerliğini artıran uygulamada canlı yayın açmak için 1000 takipçiye ulaşmak gerekir. Canlı yayın açmak için sayfanın en alt bölümünde bulunan “+”işaretine tıklanır ardından “canlı” seçeneğine dokunulur. Ekrana gelen ‘’canlı yayına geç’’ butonuna basılma ile yayın başlar. Canlı yayınların daha çok dikkat çekmesi ve insanlar tarafından izlenmesi amacı ile TikTok canlı yayın efekti ekleme de sıklıkla kullanılır.

TikTok efekt uygulamaları ile yayın esnasında arka planın görünmemesini sağlamak dışında canlı yayını daha eğlenceli ve akıcı hale getirmek mümkün olur. Efekt ekleme dışında fotoğraf da konulabilir TikTok donan ekran efekti ya da TikTok tablo efekti en çok kullanılan efektler arasında yer alır. Efekt kullanımı ile daha kişisel yayınlara da imza atılır. Peki, bu efektler nasıl eklenir?

TikTok Canlı Yayın Efekti Ekleme Nasıl Yapılır

 

Yaş kitlesi fark etmeden izlenen TikTok canlı yayınları, pek çok insan tarafından ziyaret edilir. TikTok kullanıcısı, yaptığı bu canlı yayınlar ile çevresini genişlettiği gibi hem tanınan biri haline gelir hem de kazanç sağlamaya başlar. Bu neden ile hemen hemen her gün canlı yayın açılır.

 

İnsanların gümeleri açısından faaliyette olan bu uygulamada eğlenceli yayınlar tercih edilir bu neden ile de TikTok canlı yayın efekti ekleme kullanılır. Pek çok efekt seçeneğinden TikTok efekt bulma kolayca gerçekleşir. Efektler, kamera ekranın alt kısmında yer alır, yayından önce bu alana girmek daha doğru olur. Efektler sayfası açıldığında yayını ya da kullanıcıyı en iyi şekilde anlatabilen bir efekt seçilir.

 

Efektin seçilmesinin ardından kayıt ekranına tıklanarak canlı yayına başlanılır. Seçilen efekti daha sonra farklı yayınlarda da kullanmak için favorilere eklenebilir. Bu şekilde sorunsuz kayıt işlemi yapılabileceği gibi efekte de pratik şekilde ulaşılır.  

 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al