TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır? Kullanıcılar İçin TikTok Canlı Yayın Açma Önemi

TikTok Canlı Yayın Nasıl Açılır? Kullanıcılar İçin TikTok Canlı Yayın Açma Önemi

TikTok canlı yayın açma özelliği tüm TikTok kullanıcılar tarafından kullanılır.  Sosyal medya platformlarından olan TikTok son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Gözde uygulamalardan birisi olup geniş bir kitleye hitap eder. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kullanıcı sayısı fazladır. Fotoğraf ve video eklenen uygulamada ayrıca canlı yayın da yapılabilir.  

Canlı yayın açma işlemini kullanan kullanıcı sayısı oldukça fazladır. Her platformda olduğu gibi burada da canlı yayın gerçekleştirmek ayrı bir hava ayrı bir heyecan olur. Son dönemin en popüler uygulamaları arasında yer alan TikTok, dünyadan olduğu gibi Türkiye’de de en fazla indirilen uygulamalar arasında yer alır.

 

 

TikTok Canlı Yayın Açma ve Video Yükleme

 

Teknoloji ve internet ile insan hayatına giren sosyal medya platformları üzerinden pek çok işlem yapılabilir. Bu platformlar üzerinden dünyanın bir ucundaki insan ile konuşmanın yanı sıra ticari anlamda da faaliyet yapılabilir. Pek çok kullanıcı, kendini tanıtmak ve takipçi sayısı artırmak amacı ile TikTok üzerinden canlı yayın yapmak ister.

Kullanıcı canlı yayın ile kendi takipçilerine ulaşabildiği gibi diğer takipçilere de ulaşma olanağı bulur. Kullanıcının canlı yayınlarının beğenilmesi durumunda da otomatik olarak takipçi sayısı artar. İnsanların ilgisini çekebilecek canlı yayınlar yapılması ile videoların izlenmesi durumunda TikTok uygulamasında yüksek takipçisi olan hesaba sahip olunabilir. 

Tiktok kullanıcıları ayrıca çekmiş oldukları videolar üzerinde oynama da yapabilir. Kırpma, kesme, birleştirme ve kopyalama gibi pek çok düzenleme aracı ile videoyu değiştirebilir. Videolara ayrıca filtre, etiket ve çıkartma eklenebildiği gibi arka fonda müzik de ilave edilebilir. Daha çok anlık video paylaşılabilen uygulamada daha uzun hikâye oluşturma adına videolar da birleştirilebilir. Kullanıcılar böylelikle videolarını istediği gibi düzenleyip paylaşabilir.

Tüm sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi TikTok üzerinden de canlı yayın yapmak son derece popülerdir; ancak TikTok canlı yayın açma özelliğinin kullanılabilmesi için bazı kurallar mevcuttur. Kullanıcılar, bu uygulamada üzerinden 15 saniyelik videolar çekerek paylaşır. Peki, Tiktok canlı yayın açma işlemi nasıl gerçekleşir ve canlı yayın nasıl yapılır?

TikTok Canlı Yayın Açma Şartları

Tiktok, kullanıcısı için oldukça popüler bir uygulama olmasının yanı sıra uygulamayı bilmeyen ve kullanmayan kişi için de o denli yabancı gelir. Uygulama, 15 saniyelik video paylaşımına olanak tanır ayrıca canlı yayın esnasında arka fon değiştirilebilir. TikTok üzerinden canlı yayın açmak her ne kadar popüler olsa da her kullanıcı bu işlemi gerçekleştiremez.

Uygulama üzerinden canlı yayın paylaşımının bazı kurallara bağlanmış olması kullanıcıları şaşırtan özelliklerden biri olur. Canlı yayın açmak için öncelikle Tiktok canlı yayın kaç takipçiden sonra gerçekleşir sorusuna cevap vermek gerekir. TikTok canlı yayın açma işlemi için öncelikle kullanıcının 1000 takipçi sayısına ulaşması gerekir. Kullanıcı hesabında 1000 takipçi olmaması durumunda canlı yayın yapması mümkün değildir.

1000 takipçi konusu üzerine TikTok kullanıcıları sayı sınırının kaldırılmasını talep etmiş olsa de firmadan konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmamıştır. Bu neden ile 1000 takipçiye ulaşılması önemli bir kıstas olup 1000 takipçi sonrası hesaba canlı yayın açma özelliği gelir.

Bir diğer kural da kullanıcının 16 yaşından büyük olması gerekir ki zaten uygulamada 13 yaş altı kişiler kullanıcı olarak üyelik gerçekleştiremez. Tiktok uygulaması tıpkı Facebook ve Instagram gibi bir sosyal medya platformu olur ve gençler arasında eğlenmek amaçlı kullanılır. Günümüzde oldukça yaygın kullanılan bir video paylaşım uygulaması olarak pek çok insanın dikkatini çeker.

TikTok canlı yayın açma kıstaslarının tamamlanması ile artık kullanıcı canlı yayın yapabilir. Canlı yayına geçmeden önce ise dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Canlı yayın açılması durumunda öncelikle yayının topluluk kuralları çerçevesinde yapılması gerekir. Topluluk kuralları önemli bir kural olup her kullanıcın azami özen göstermesi önem taşır. Bu kuralın dışında önemli bir nokta takip adı altında herhangi bir yayın açılmaması gerekir.

Canlı yayın yapmak için internet ve yükleme hızı önem taşır. TikTok canlı yayın açma için öncelikle TikTok uygulaması açılır ve kullanıcının karşısına çıkan + simgesine basılır. Bu işlemin ardından ekranın alt bölümünde Live ve video butonu görülür. O kısma tıklanmasının ardından canlı yayına geçilir. 

Tiktok İzlenme satın  al hizmeti ile alarak bireysel hesaplarınızı canlandırmak için TikTokcanlı yayın izlenme paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al