Youtube Abone Almak Güvenilir mi?

Youtube Abone Almak Güvenilir mi?

Youtube Abone Alma

Youtube dünyada ve ülkemizde en çok kullanılan video izleme platformudur. 2005 yılından beri kullanıcılarına hizmet veren Youtube video platformları arasında tahtını korumayı bugüne kadar başarmıştır. Özellikle Google satın alımından sonra hızlı bir şekilde büyüyen platform kanal sahiplerine video gösterim sayısına göre ücret ödemektedir. Video ücretlerini reklam sayısı ve video izlenme süresine göre değişiklik göstermektedir. Youtube de popüler olmak artık eskisi kadar kolay değil. Çünkü artık binlerce yeni Youtube kanalı var bunlar arasından çıkıp zirveye ulaşmak yardım almadan çok zor. Bunun yüzünden Youtube kanal sahipleri artık yardım almak için internette araştırmalar yapmaktadır. Youtube abone alma bu araştırmalardan en fazla merak edilen konudur. Youtube için kanalınızdaki abone sayısı çok önemlidir. Youtube abone sayınıza göre size plaket vererek ödüllendirmektedir. Youtube kullanıcıları içinde abone sayınız hayati önem taşır. Çünkü sıradan bir Youtube kullanıcısının gözüne çarpan ilk şey abone sayısıdır. Abone sayısı az olan kanal sahiplerinin kanalları istedikleri popülerliği ulaşamadıkları için kanallarını kapatarak hedeflerinden vazgeçmektedir.

Youtube Abone Almak Güvenilir mi?

Youtube abone alma işlemi son derece güvenilirdir. Çünkü abone alırken sizden kanal bilgileriniz istenmemekte. Sadece kanalınız adını vermeniz yeterli olacaktır. Youtube sizin hesabınızı kısıtlayamaz. Bu sebepten ötürü Youtube abone almak güvenilirdir. Youtube kişisel şifrenizi isteyen uygulamalardan veya sitelerden asla işlem yapmayınız. Üçüncü şahıslara verdiğiniz kişisel bilgiler ile hesabınız çalınabilir. Bir diğer perspektiften bakarsak Youtube hesabınıza eklediğiniz uzantılı abone veren uygulamalarda güvensizdir. Çünkü o uzantılar hesabınız tüm bilgilerine erişmektedir. Bir de Youtube bu uzantıları sık sık denetlemektedir. Bundan ötürü Youtube hesabınız bu uzantıyı eklediğiniz ve kullandığınız için banlanır. Youtube abone alma işlemi yapmak için sizden kişisel bilgilerinizi istemeyen siteden yapın. Şifrenizi isteyen sitelerden bu tür beğeni, abone ve yorum gibi hizmetler alırsanız hesabınız inceleme altına alınır ve Youtube platformundan yasaklanır. Bu mail adresiniz için olumsuz bir izlenim oluşturur Youtube gözünde. Yeni bir kanal açtığınız zaman aynı mail üzerinden diğer yeni kanal açan kullanıcılardan daha fazla denetlenirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al