Youtube Abone Satın Al

Youtube Abone Satın Al

Youtube Abone Satın Al

Youtube abone satın al olarak Youtube de kanal sahipleri ciddi derece de araştırma yapmaktadır. Çünkü bir Youtube hesabında en önemli etken abone sayısıdır. Abone sayısı yüksek olan bir kanal önerilen videolarda daima videosu olacaktır. Genel olarak Youtube algoritması bu şekilde işlemektedir. Büyük kanalları (abone sayısı yüksek) sürekli önerilenlere atarak onun daha da hızlı gelişmesine olanak tanımaktadır. Örnek vermek gerekirse X kanalı 1 milyon aboneye ulaşmak için 3 yılını harcarken aynı X kanalı 1 milyon aboneden 2 milyon aboneye 5-6 ayda çıkmaktadır. Bunun sebebi Youtube algoritmasının abone sayısı yüksek kanalları çok daha hızlı gelişimine yardımcı olmaktadır. Bu kanalların videolarını ilk sıralarda yer vermektedir ve bu kanalların videolarını önerilen videolara koymaktadır. Önerilen videolar bir nevi keşfet gibidir. Sizin kanal konseptinize göre ilgili insanlara videolarınızı önermektedir. Youtube abone satın al olarak arattığınız zaman karşınıza bir sürü SMM panel çıkar. Fakat güvenilir bir SMM panel bulmanız önemlidir. Şifresiz işlemde son derece önemlidir.

Youtube Abone Satın Al Güvenilir

Youtube abone satın al olarak aratan kanal sahiplerinin en büyük problemi güvendir. Güven Youtube kanalınızın başına bir şey gelir mi endişesi ile çıkmaktadır. Youtube abone satın alma işlemi yaparken mutlaka işleminizi şifresiz olarak gerçekleştirmeniz gerekir. Bir de kesinlikle ücretsiz olarak verilen Youtube abonelerini almamanız gerekir. Çünkü ücretsiz olarak verilen Youtube aboneleri sizden hesabınızın şifresini vermeniz karşılığında verilmektedir. Bunun riski büyüktür. Açıklamak gerekirse bir uygulama veya site sizden hesap şifrenizi vermeniz karşılığında size abone sağlıyor. Tamam güzel aboneler geldi sorun ne bunda. Fakat hesabınız bir havuza eklendi ve sizde başka insanların hesaplarını otomatik olarak takip ediyorsunuz. İşte en büyük sorun budur. Youtube bu uygulamaları ve siteleri artık hemen fark etmekte ve hesabınızı kapatmak için kolları sıvamış bir şekilde beklemektedir. Bunun gibi nedenlerden ötürü Youtube abone satın al işlemi yaparken şifrenizi asla vermemeniz gereklidir. Unutmayın asla bir hizmet ücretsiz değildir. Ücretsiz olarak verilen hizmet varsa o zaman sizi kullanmaktadır.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce
casibom giriş
mobil proxy satın al